top of page
20230913_191124(1).jpg

Atletiektraining voor sportverenigingen

 

In de volksmond wordt atletiek nog wel eens de moeder der sporten genoemd, en dat is niet voor niks. Het is namelijk de oudste sport die we kennen en de oorsprong van atletiek ligt in de menselijke basisbewegingen zoals Lopen, springen en werpen.

 
Deze basisbewegingen zie je ook terugkomen in veel andere sporten zoals voetbal, basketbal en volleybal. En net zoals bij de atletiek hebben ook deze sporten veel baat bij een technisch goede uitvoering van deze bewegingen.

Als baanatleet heb ik veel aandacht besteed aan mijn eigen looptechniek en als atletiektrainer is de techniek altijd een belangrijk onderdeel van mijn training. Het verkleint de kans op een loopblessure en zorgt ervoor dat je met minder energie harder kan lopen.

 

DSC_2665.jpg
20230913_191124(1).jpg

Zie je de voordelen in van een goede technische uitvoering van de loopbeweging van de sporters bij jou  club laat mij dit dan weten. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden:

- een eenmalige clinic waarbij ik de belangrijkste onderdelen van de looptechniek laat zien

- een langere samenwerking waarbij ik wekelijks of maandelijks een inspirerende techniektraining verzorg.

Een ding weet ik zeker, Het is altijd inspirerend en er wordt iets geleerd. Geinteresseerd? druk dan op onderstaande butom en kom met mij in contact.

bottom of page